Vacanțe în Lefokastro Pelion Grecia

Lefokastro este un cătun costal pitoresc, situat de-a lungul Golfului Pagasitic, la o distanță de numai 6 km de Argalasti și 34 km de Volos. Acesta a fost construit lângă mare, dar are o vegetație bogată cu mulți măslini și pomi fructiferi, care creează o atmosferă frumoasă și liniștitoare. Lefokastro este o destinație ideală pentru vacanțe liniștite și relaxante, departe de zgomotul și de viața aglomerată a orașului.

Holidays in Lefokastro Pelion

Afară din sat se găsesc ruinele unui castel medieval, iar dacă faceți o plimbare în jurul satului puteți vedea cele nouă biserici ale satului, micul pod arcuit ce datează din 1891 și fântâna din marmură pe care să găsesc cele două forme de palme și două inscripții – una în Turcă, iar cealaltă cu un vultur cu două capete și cu scris în limba Greacă.

Există urme și constatări ce indică faptul că în antichitate, în locul în care se găsește astăzi Lefokastro a existat un oraș foarte mare și prosper care a jucat un rol important în istoria peninsulei Pelion.

Drumul care merge din Lefokastro este un traseu minunat ce trece prin plantații de măslini și prin plaje mici și retrase, sfârșindu-se la cosmopolitul Afissos. Această plimbare între cele două sate vă oferă oportunitatea de a experimenta farmecul și adevărata frumusețe naturală a peninsulei Pelion.

Pentru cei care stau în Lefokastro, o altă sugestie pentru o excursie minunată este călătoria către satul de munte Neohori, unde puteți vizita biserica Agios Dimitrios, care datează din 1760 și este decorată cu fresce de către Ioannis Pagonis.

Lefokastro este bine organizat în ceea ce privește turismul și oferă toate dotările pentru acomodare și divertisment. Are acces facil cu satele și locurile din Pelion. Puteți organiza de asemenea diverse activități, cum ar fi călăria, vizitarea altor sate, drumeții și multe alte astfel de activități care vă vor umple de bucurie și de spirit de aventură pe parcursul vacanțelor dumneavoastră.

Vacations in Lefokastro Pelion


APARTAMENTELE RAZI BEACH
Lefokastro - Pelion Grecia
Tel: ( + 30 ) 24280 92727 / 24230 33508
Mob: ( + 30 ) 6945 879790

MH.T.E.: 0726K10000196201

Politica de Confidentialitate | Politica Cookie