Bine ați venit la Apartamentele Razi Beach

Complexul nostru de apartamente este situat într-un loc foarte liniștit și frumos din cătunul Lefokastro, pe Plaja Razi, tocmai lângă apele albastre cristaline ale Golfului Pagasitic, unde se află o plajă foarte minunată.

Blue Star Hotel - Evia Greece

Complexul nostru de apartamente este format din trei case nou construite, cu un total de 5 apartamente. Fiecare din apartamentele noastre poate caza în jur de 3-4 persoane. Toate apartamentele au balcoane pe fiecare parte, oferind astfel vederi minunate înspre mare, grădina verde și piscină. 

Apartamentele sunt mobilate și echipate în întregime, fiecare dispune de o bucătărie echipată cu un cuptor, televizor, aer condiționat, șemineu și o verandă mare, unde puteți sta și admira peisajele minunate dimprejur. Internetul prin wireless este disponibil pentru toți clienții.

Toate apartamentele noastre din Lefokastro au fost decorate cu atenție, creându-se un loc foarte relaxant și confortabil în care să vă puteți bucura de vacanțele din Pelion. 

Cosmopolitul Afissos este foarte aproape (doar 500 de metri de la Plaja Razi), unde vă puteți face cumpărăturile zilnice sau vă puteți bucura de băuturile și mesele proaspete pe tavernele tradiționale care se găsesc acolo. 

În timpul iernii centrul de ski Agriolefkes este în funcționare deplină, oferindu-vă șansa de a vă bucura de sporturile de iarnă și de momente relaxante pe zăpadă. Sunt atâtea lucruri de văzut și de făcut în Pelion, încât cineva chiar trebuie să exploreze Pelion în întregime pentru a-l aprecia.

Apartamentele Razi Beach sunt disponibile pe tot parcursul anului, așadar, oricând vă hotărâți să vă petreceți vacanța în Pelion, puteți fi siguri că vom fi aici, așteptând să vă oferim cea mai călduroasă și sinceră ospitalitate. Dacă aveți întrebări în ceea ce privește cazarea și facilitățile, simțiți-vă liberi să ne contactați. Vom fi bucuroși să vă răspundem la orice întrebări. Nu acceptăm animale de companie.

• Când faceți o rezervare, este necesar un depozit de 30%
• Animalele de companie nu sunt permise
• Nu este permisă organizarea de evenimente și petreceri fără a informa managerul
• vizită mică este permisă persoanelor care nu stau în locuință

Our Rooms and Accommodation - Razi Beach Apartments 1
Our Rooms and Accommodation - Razi Beach Apartments 2
Our Rooms and Accommodation - Razi Beach Apartments 3
Our Rooms and Accommodation - Razi Beach Apartments 4
Our Rooms and Accommodation - Razi Beach Apartments 5
Our Rooms and Accommodation - Razi Beach Apartments 6


APARTAMENTELE RAZI BEACH
Lefokastro - Pelion Grecia
Tel: ( + 30 ) 24280 92727 / 24230 33508
Mob: ( + 30 ) 6945 879790

MH.T.E.: 0726K10000196201

Politica de Confidentialitate | Politica Cookie