Рази Беацх Апартмани - Лефокастро Пелион

Наш комплекс апартмана се налази у врло мирном и прекрасном месту у засеоку Лефокастро, на плажи Рази, тик уз кристално плаве воде Пагаситиц залива. Ту је и лепа шљунковита плажа.

Blue Star Hotel - Evia Greece

Наш апартмански комплекс се састоји од три новоизграђене куће, с укупно 5 станова. Сваки од наших апартмана може да угости 3-4 особе. Сви апартмани имају балконе на свакој страни, нудећи светло и прекрасан поглед према мору, зеленом врту и базену. 

Апартмани су комплетно намештени и опремљени, а сваки има кухињу с рерном, ТВ, клима уређај, камин и прекрасну велику веранду, где можете да седнете и уживате у миру и предивном погледу на све стране. Бежични интернет је доступан за све клијенте.

Сви наши апартмани овде у Лефокастру су пажљиво уређени, стварајући врло пријатан и удобан смештај у којем ћете да уживате у Пелион одмору. 

Космополитски Афиссос је у непосредној близини (само 500 метара од плаже Рази), где можете да направите свој дневни схоппинг, или да уживате у пићу или свежем оброку у традиционалним конобама које се овде налазе. 

Током зиме скијалишта Агриолефкес је у пуном погону, а ви ћете имати прилику да уживате у зимским спортовима и опуштајућим тренуцима на снегу. Постоји толико тога за учинити и видети у Пелион да га је стварно потребно истражити у потпуности како би могли да га цените.

Рази Беацх Апартмани раде током целе године, тако да сваки пут када планирате свој годишњи одмор у Пелион, можете да будете сигурни да ћемо да будемо овде, спремни да вам понудимо нашу најтоплији, искрену гостољубивост. Ако имате било каквих питања о нашем смештају и садржају, молимо да нас контактирате. Ми ћемо бити више него срећни како би вам помогли око свих питања које би могли да имате. Не прихватамо кућне љубимце.

• Приликом резервације потребно је уплатити 30% депозита
• Кућни љубимци нису дозвољени
• Није дозвољено организовање догађаја и забава без обавештавања менаџера
• Мања посјета је дозвољена особама које не бораве у смјештају

Our Rooms and Accommodation - Razi Beach Apartments 1
Our Rooms and Accommodation - Razi Beach Apartments 2
Our Rooms and Accommodation - Razi Beach Apartments 3
Our Rooms and Accommodation - Razi Beach Apartments 4
Our Rooms and Accommodation - Razi Beach Apartments 5
Our Rooms and Accommodation - Razi Beach Apartments 6


Рази Беацх Апартмани
Лефокастро - Пелион Грчка
Тел: ( + 30 ) 24280 92727 / 24230 33508
Тел: ( + 30 ) 6945 879790

MH.T.E.: 0726K10000196201

Правила о приватности | Цоокие Полици