Добродошли у Рази Беацх апартмане

Јединствено и инспиративно подручје планине Пелион у Грчкој је једно од најлепших чаробних, туристичких дестинација у земљи. То је савршена комбинација планине и мора, где се плаве и зелене боје стапају у хармонији, стварајући крајолик и положај који су различити од било којих других.

Razi Beach Apartments

Пелион је популарно одредиште за одмор откад су га стари Богови изабрали као своје место за одмор и опуштање. Од тада, он је постао магнет за оне који траже нешто другачије од својих грчких одмора.

Уз свој традиционални изглед и природно окружење, полуострво Пелион нуди пуно тога за оне који га посете. То је такође место где може да се ужива у квалитетним и пријатним празницима у било које доба године.

Једна до ствари Пелиона, а што га чини тако посебним, је савршена колекција традиционалних села, приморских места и заселака. Свако од њих има своју јединствену лепоту и шарм, а када су у комбинацији заједно, стварају величанствени Пелион у који сви долазимо због љубави и толиког дивљења.

Пелион је познат по алтернативи и вјерском туризму и нуди бројне опције и могућности за лепе и пријатне активности за време празника. Налази се на јужној обали Пелиона, уз Пагаситиц залив где је сликовити заселак Лефокастро. На удаљености од 34 км од града Волоса, диван простор Лефокастроа је идеалан за оне који траже одмор у врло мирном и опуштајућем окружењу.

Овде ћете да пронађете "Рази Беацх Апартментс" за које смо одушевљени да вам пожелимо добродошлицу у њих и да вам понудимо прекрасан избор удобних апартмана и соба за ваш боравак у "Земљи богова".

Наш апартман и комплекс соба је савршено смештен, пружајући вам савршен амбијент из којег можете уживати, истраживати и ценити једноставност и природне лепоте по којима је Пелион тако познат. Радујемо се што ћемо да вас уведемо у чуда Пелиона, и надамо се да можемо да играмо малу улогу у улепшавању вашег проведеног времена, оног којег ћете увек да негујете и да се на њега осврнете са сретним сећањима.

Razi Beach Apartments 1 Razi Beach Apartments 2
Razi Beach Apartments 3 Razi Beach Apartments 4

СМЕШТАЈ & САДРЖАЈИ

АПАРТМАНИ
Проучите поближе наше апартмане
Apartments ДЕТАЉНИЈЕ
САДРЖАЈИ
Проверите садржаје које имамо на располагању
Facilities ДЕТАЉНИЈЕ
ЛЕФОКАСТРО
Поглед на лепо место Лефокастро
Lefokastro ДЕТАЉНИЈЕ


Рази Беацх Апартмани
Лефокастро - Пелион Грчка
Тел: ( + 30 ) 24280 92727 / 24230 33508
Тел: ( + 30 ) 6945 879790

MH.T.E.: 0726K10000196201

Правила о приватности | Цоокие Полици


W3C WAVE AChecker