Διαμερίσματα Ραζή Beach - Λεφόκαστρο Πήλιο

Το πανέμορφο και εντυπωσιακό Πήλιο, είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς και αγαπημένους προορισμούς διακοπών στην Ελλάδα. Ο αρμονικός συνδυασμός του καταπράσινου βουνού με το γαλάζιο της θάλασσας, της πολύχρωμης φύσης και της παραδοσιακής αρχιτεκτονικής δημιουργούν τοπία που σε μαγεύουν και σε ηρεμούν.

Razi Beach Apartments

Το Πήλιο ήταν ιδανικός προορισμός διακοπών από την αρχαιότητα, καθώς και οι θεοί του Ολύμπου το είχαν επιλέξει ως το αγαπημένο τους θέρετρο.

Πάντα λοιπόν η ομορφιά και η μαγεία του λειτουργούσε σαν μαγνήτης, για εκείνους που αναζητούσαν ηρεμία και ξεκούραση σε πανέμορφα τοπία.

Με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική που εναρμονίζεται με το φυσικό περιβάλλον το Πήλιο, προσφέρει στους επισκέπτες του, αυθεντική ατμόσφαιρα και όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Το καλοκαίρι με τις πανέμορφες παραλίες του και το χειμώνα με το χιονοδρομικό κέντρο Αγριόλευκες σε πλήρη λειτουργία, το Πήλιο είναι ένας παράδεισος για διακοπές όλο το χρόνο.

Αυτό που έχει κάνει το Πήλιο διάσημο είναι τα πανέμορφα παραδοσιακά χωριά του, που ξεφυτρώνουν σε καταπράσινες πλαγιές ή δαντελωτές ακτές.

Κάθε χωριό και κάθε οικισμός του έχει τη δική του ξεχωριστή ιστορία και ομορφιά που συμπληρώνει το σύνολο της παρουσίας του Πηλίου τόσο στην πορεία της Ελληνικής Ιστορίας όσο και στη σύγχρονη πραγματικότητα του τουρισμού και των διακοπών.

Στο Πήλιο ανθεί ιδιαίτερα ο εναλλακτικός και ο θρησκευτικός τουρισμός, προσφέροντας σας πολλές προτάσεις και επιλογές για ευχάριστες δραστηριότητες κατά τη διάρκεια των διακοπών σας.

Στο νοτιότερο σημείο του Πηλίου στον Παγασητικό κόλπο, απλώνεται ο γραφικός οικισμός Λεφόκαστρο όπου πολύ κοντά του βρίσκεται η πανέμορφη παραλία με βότσαλα Ραζή. Σε απόσταση 34 χλμ. από το Βόλο, η παραλία Ραζή αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για εκείνους που αναζητούν, ηρεμία, γαλήνη και ομορφιά.

Εδώ βρίσκονται και τα “Διαμερίσματα Ραζή Beach” που απέχουν 34 χλμ. από το Βόλο, 6 χλμ. από την Αργαλαστή και μόλις 500 μ. από την Άφησσο προσφέροντας σας ευχάριστη και άνετη διαμονή σε πανέμορφο περιβάλλον με σύγχρονες ανέσεις.

Το συγκρότημα των διαμερισμάτων και δωματίων βρίσκεται σε μια πανέμορφη περιοχή με υπέροχη φυσική ομορφιά, δημιουργώντας το κατάλληλο και ιδανικότερο περιβάλλον για ξεκούραση και απόλαυση. Εδώ θα έρθετε σε κοντά στη φύση και θα γνωρίσετε τη μαγεία του Πηλίου. Ελπίζουμε να σας καλωσορίσουμε σύντομα στους όμορφους χώρους μας και να σας προσφέρουμε την φημισμένη Πηλιορείτικη φιλοξενία.

Razi Beach Apartments 1 Razi Beach Apartments 2
Razi Beach Apartments 3 Razi Beach Apartments 4

ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ & ΠΑΡΟΧΕΣ

ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ
Δείτε τα διαμερίσματα μας από κοντά
Apartments ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΠΑΡΟΧΕΣ
Οι παροχές που παρέχουμε
Facilities ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΛΕΦΟΚΑΣΤΡΟ
Μια ματιά στο πανέμορφο Λεφόκαστρο
Lefokastro ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣRAZI BEACH ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ
Λεφόκαστρο - Πήλιο
Τηλ: ( + 30 ) 24280 92727 / 24230 33508
Κιν: ( + 30 ) 6945 879790

MH.T.E.: 0726K10000196201

Πολιτική Απορρήτου | Πολιτική Cookie


W3C WAVE AChecker