Bine ați venit la Apartamentele Razi Beach

Această regiune unică și minunată din Munții Pelion, din Grecia, este una dintre cele mai frumoase și magice destinații pentru o vacanță în această țară. Combinația perfectă dintre mare și munte, unde culorile albastru și verde se îmbină armonios, creează un peisaj ca niciunul altul.

Razi Beach Apartments

Pelion a fost o destinație populară încă de pe vremea zeilor greci, când aceștia alegeau această zonă pentru a se relaxa și a-și petrece vacanțele. De atunci, Pelion a devenit ca un magnet pentru cei care caută ceva diferit față de vacanțele obișnuite din Grecia.

Prin aspectul său tradițional și poziționarea sa naturală, peninsula Pelion oferă o mulțime de lucruri celor care o vizitează. Aceasta este de asemenea un loc în care oamenii se pot bucura de vacanțe agreabile și de calitate în orice moment al anului.

Un element al peninsulei Pelion care o face atât de specială este mulțimea de sate tradiționale, stațiunile de coastă și micile cătune. Fiecare dintre acestea are frumusețea și farmecul ei propriu, iar când toate sunt combinate creează mărețul Pelion, pe care toți îl iubim și-l admirăm atât de mult.

Pelion este faimos pentru multele alternative disponibile și aspectele religioase în ceea ce privește turismul, oferind o mulțime de opțiuni și alegeri pentru activități plăcute și agreabile pe parcursul vacanțelor. Situat pe coasta de Sud a Pelionului, Golful Pagasitic reprezintă cătunul pitoresc din Lefokastro. La o distanță de 34km de la orașul Volos, fermecătoarea zonă din Lefokastro este perfectă pentru cei care caută o vacanță într-o zonă foarte liniștită și relaxantă.

Aici veți găsi “Apartamentele Razi Beach”, de unde suntem încântați să vă primim și să vă oferim o minunată selecție de camere și apartamente confortabile pe parcursul sejurului dumneavoastră în “Lumea Zeilor”.

Complexul nostru de camere și apartamente este situat perfect, asigurându-vă așezarea perfectă de unde vă puteți bucura și puteți explora simplicitatea și frumusețea naturală datorită cărora Pelion este atât de faimos. Așteptăm cu nerăbdare să vă introducem printre minunile peninsulei Pelion și să avem un mic rol în a vă face timpul dumneavoastră petrecut aici unul pe care îl veți păstra în suflet cu duioșie și care vă va lăsa amintiri frumoase.

Razi Beach Apartments 1 Razi Beach Apartments 2
Razi Beach Apartments 3 Razi Beach Apartments 4

CAZARE ȘI FACILITĂȚI

APARTAMENTE
Priviți apartamentele noastre îndeaproape
Apartments MAI MULTE INFORMAȚII
FACILITĂȚI
Aflați facilitățile noastre disponibile
Facilities MAI MULTE INFORMAȚII
LEFOKASTRO
Aruncați o privire la minunata stațiune Lefokastro
Lefokastro MAI MULTE INFORMAȚII


APARTAMENTELE RAZI BEACH
Lefokastro - Pelion Grecia
Tel: ( + 30 ) 24280 92727 / 24230 33508
Mob: ( + 30 ) 6945 879790

MH.T.E.: 0726K10000196201

Politica de Confidentialitate | Politica Cookie


W3C WAVE AChecker