Razi Beach Facilități – Lefokastro Pelion

Pe lângă selecția excelentă de camere și apartamente confortabile din Lefokastro, avem de asemenea și facilități minunate de care musafirii noștri se pot bucura. Confortul și satisfacția oaspeților noștri sunt cele mai importante lucruri pentru noi, prin urmare ne străduim să oferim mereu cel mai prietenos serviciu posibil.

Razi Beach Apartments - Pelion Greece

Apartamentele noastre sunt situate într-o zonă fermecătoare și foarte liniștită, chiar lângă mare. Avem de asemenea și o frumoasă grădină verde, cu mici palmieri, măslini și iarbă, oferind un cadru foarte relaxant și liniștitor.

Micile drumuri pavate conduc către zonele comunale, unde pacea și liniștea creează locul perfect pentru acomodarea dumneavoastră.

Pentru cei care călătoresc împreună cu copii mici, avem de asemenea în grădină un loc special de joacă pentru copii, unde aceștia se pot juca și bucura singuri într-un loc foarte sigur. Avem de asemenea și un teren de volei, care poate fi transformat în teren de tenis, baschet sau fotbal.

Piscina pentru înot reprezintă un element foarte atrăgător, ideal pentru relaxare și momente frumoase. Pentru cei cărora le place înotul mai puternic, piscina are și o adaptare specială prin care se creează presiune, astfel puteți profita de exerciții fizice mai intense.

Marea se găsește chiar vizavi de complexul cu apartamente, iar oaspeții noștri se pot bucura de un înot înviorător în apa cristalină a Golfului Pagastic pe parcursul zilelor calde de vară.

Piscina noastră dispune de șezlonguri și umbrele, disponibile pentru oaspeții noștri. Piscina are de asemenea și un Jacuzzi. Aceasta este întotdeauna o caracteristică favorită a oaspeților noștri. La frumosul chioșc situat lângă piscină vă puteți bucura de o băutură răcoritoare în timp ce vă bronzați la faimosul soare Grecesc.

Aveți de asemenea posibilitatea de a prepara barbeque în interior, iar toți oaspeții noștri sunt bine veniți să facă acest lucru. Pentru cei care călătoresc cu mașina, avem o parcare privată, pregătită special. Confortul și satisfacția dumneavoastră sunt foarte importante pentru noi, iar noi sperăm să avem un mic rol în transformarea timpului dumneavoastră petrecut în vacanța de la Pelion într-unul cât mai frumos posibil.

Echipamentul bucătăriei include ...
Facilities Toaster Facilities Filtru de Cafea Facilities Frigider-Congelator cu două uși Facilities Cuptor pentru Gătire cu Ceramică Facilities Ceainic Electric Facilities

În funcție de disponibilitate, se pot folosi ...
Facilities Fierul și masa de călcat Facilities Mașina de spălat Facilities Pătuțul pentru copil Facilities Scaunul pentru copil Facilities

Our Rooms and Accommodation - Razi Beach Apartments 1
Our Rooms and Accommodation - Razi Beach Apartments 2
Our Rooms and Accommodation - Razi Beach Apartments 3
Our Rooms and Accommodation - Razi Beach Apartments 4
Our Rooms and Accommodation - Razi Beach Apartments 5
Our Rooms and Accommodation - Razi Beach Apartments 6
Our Rooms and Accommodation - Razi Beach Apartments 7
Our Rooms and Accommodation - Razi Beach Apartments 8
Our Rooms and Accommodation - Razi Beach Apartments 9


APARTAMENTELE RAZI BEACH
Lefokastro - Pelion Grecia
Tel: ( + 30 ) 24280 92727 / 24230 33508
Mob: ( + 30 ) 6945 879790

MH.T.E.: 0726K10000196201

Politica de Confidentialitate | Politica Cookie