Рази Беацх садржаји - Лефокастро Пелион

Осим што пружа нашим гостима изврстан избор удобних апартмана и соба, у Лефокастроу имамо и неке лепе садржаје за наше госте како би још више уживали. Удобност и ужитак наших гостију је од највеће важности за нас, па стално настојимо понудити најбољу и најљубазнију услугу коју можемо.

Razi Beach Apartments - Pelion Greece

Наши апартмани налазе се у веома шармантном и мирном делу одмах уз море. Имамо леп зелени врт са малим палмама, маслинама и травом која пружа врло опуштајуће мирно окружење.

Мале поплочане стазе ће да вас доведу до заједничких подручја, где мир и спокој употпуњују савршену поставу за ваш смештај.

За оне наше госте који путују са малом децом, имамо дечје игралиште у нашем врту, где ваша деца могу да се играју и да сами уживају у безбедном окружењу. Такође постоји и игралиште за одбојку које може да се претвори у тениски, кошаркашки или фудбалски терен.

Базен је један од елемената који ће да одушеве свакога, јер је идеалан за опуштање и освежавајуће тренутке. За оне који желе јаче пливање, базен има посебно прилагођавање која ствара притисак док се купате, те пружа савршен тренинг.

Уз море, тачно насупрот нашем апартманском насељу, наши гости могу да уживају у освјежавајућем купању у кристално хладним водама Пагаситиц залива током оних врућих летњих месеци.

Наш базен са лежаљкама и сунцобранима доступан је за коришћење свих наших гостију. Базен такође има и ђакузи. Базен и ђакузи су увек омиљена својства нашим гостима. На лепом киоску који се налази уз базен можете да уживате у опуштајућем пићу седећи око базена и упијајући славно грчко сунце.

Такође имамо и затворени објекат са роштиљем у који су наши гости више него добродошли. За наше госте који путују аутомобилом, нудимо приватни паркинг. Ваша удобност и ужитак су врло важни за нас те се надамо да можемо да одиграмо малу улогу у томе да ваш боравак код нас и одмор у Пелион буду што савршенији.

Кухињска опрема укључује ...
Facilities Тостер Facilities Филтер кафа Facilities Фрижидер са замрзивачем са двоја врата Facilities Керамички шпорет са рерном Facilities Кувало за воду Facilities

По договору, може да се употреби ...
Facilities Пегла и даска за пеглање Facilities Машина Facilities Дечји креветац Facilities Седалица за бебе Facilities

Our Rooms and Accommodation - Razi Beach Apartments 1
Our Rooms and Accommodation - Razi Beach Apartments 2
Our Rooms and Accommodation - Razi Beach Apartments 3
Our Rooms and Accommodation - Razi Beach Apartments 4
Our Rooms and Accommodation - Razi Beach Apartments 5
Our Rooms and Accommodation - Razi Beach Apartments 6
Our Rooms and Accommodation - Razi Beach Apartments 7
Our Rooms and Accommodation - Razi Beach Apartments 8
Our Rooms and Accommodation - Razi Beach Apartments 9


Рази Беацх Апартмани
Лефокастро - Пелион Грчка
Тел: ( + 30 ) 24280 92727 / 24230 33508
Тел: ( + 30 ) 6945 879790

MH.T.E.: 0726K10000196201

Правила о приватности | Цоокие Полици